Badkamer Betegelen

Badkamertegels zijn sfeerbepalend voor de uitstraling van uw badkamer. Badkamertegels zorgen ervoor dat het sanitair, de kranen, het badmeubel en al het overige sanitair het beste tot hun recht komen.

​Het op de juiste manier plaatsen van badkamertegels vereist echt vakmanschap. De tegelzetters van Badkamermakers beschikken vanzelfsprekend over het allerbeste gereedschap en materialen en zagen of snijden alle tegels precies op de juiste maten. Een betegelde douchevloer wordt bijvoorbeeld perfect op afschot gelegd, ook bij grote tegels.

De keuze in badkamertegels is enorm. Naast de traditionele badkamertegels worden meer en meer tegels gemaakt in allerlei andere maten en vormen.
Bij Badkamermakers hebben we echt zeer veel verstand van alle soorten tegels en de plaatsing ervan. Neemt u dus gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u een droombadkamer met ons bouwen? Vraag een gratis offerte aan

Maak uw droombadkamer werkelijkheid

Wij zijn erkende en gecertificeerde installateurs en wij hebben jarenlang ervaring met alle werkzaamheden op sanitair gebied. Wilt u uw badkamer opknappen, of compleet renoveren? Of heeft u wellicht last van een lekkage ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn experts in alle tegelwerkzaamheden en geven u graag advies met betrekking tot CV installatie of vloerverwarming. Hiermee maken onze professionele tegelzetters en loodgieters uw droombadkamer werkelijkheid.
Dus zoekt u de compleetste installateur in Amsterdam zoek dan niet verder en neem nog vandaag geheel vrijblijvend contact met ons op.