Badkamer Verbouwen

Ook in Amsterdam hebben wij reeds een flink aantal mooi verbouwde badkamers afgeleverd. Denkt u ook aan het verbouwen van uw badkamer, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Het is zaak om vanaf de start de verbouwing goed aan te pakken. We maken samen een plan van aanpak met een dito strakke planning. We kijken naar de aan- en afvoer, leidingwerk, dienen muren en/of leidingen verplaatst te worden? Wilt u vloerverwarming en/of klimaatbeheersing? Kunnen we daglicht inbrengen en/of raam plaatsen? Is de afzuiging in orde? Welk soort sanitair – badkuip of douche met goot, welk toilet -, welk tegelwerk past het best in het ontwerp? Etc.

Uw wensen realiseren binnen uw budget. Zodat u precies weet waar u aan toe bent. Met badkamermakers de specialist in Amsterdam aan uw zijde, kunt u al snel gaan genieten van uw nieuwe mooie badkamer!

Wilt u een droombadkamer met ons bouwen? Vraag een gratis offerte aan

Maak uw droombadkamer werkelijkheid

Wij zijn erkende en gecertificeerde installateurs en wij hebben jarenlang ervaring met alle werkzaamheden op sanitair gebied. Wilt u uw badkamer opknappen, of compleet renoveren? Of heeft u wellicht last van een lekkage ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn experts in alle tegelwerkzaamheden en geven u graag advies met betrekking tot CV installatie of vloerverwarming. Hiermee maken onze professionele tegelzetters en loodgieters uw droombadkamer werkelijkheid.
Dus zoekt u de compleetste installateur in Amsterdam zoek dan niet verder en neem nog vandaag geheel vrijblijvend contact met ons op.